Icon-Black-Instagram-GIF Icon-Black-Work-GIF

Snug — Kitchen Detail

Located up a steep road from the main historic route into Bath, this house forms part of a hillside terrace with long views across the valley. With accommodation spread over four floors the design looks to rationalise the existing layout and create a new modern extension to enhance space and daylight — whilst also making the most of long views. Materials explore the use of whitewashed Birch plywood, grey Valchromat and linoleum floors to create a light environment throughout.

Terrace — Bath

Kitchen — Dining Space

Kitchen Detail — Dining Space

Architecture & Design Studio

LHS-Logo-Linear-Black

Related Work

Website-Project-Top-Images-Terrace Project-Terrace-P1 Project-Terrace-P2 Project-Terrace-P4 Project-Terrace-P3 Project-Terrace-L1 Homepage-Coastal-Home-866x574-2

Coast House

LHS-420x278px-Thumb-Kitchen-Joinery

Kitchen Joinery