Icon-Black-Instagram-GIF Icon-Black-Work-GIF Homepage-Terrace-866x574-2 Website-Project-Top-Images-Coast-House

Extension — Cladding Detail

Set within the Pembrokeshire Coast National Park, this existing modern home called for extensive updates to enhance the interior spaces and create additional accommodation. A robust timber clad extension is introduced with generous sea views across the bay beyond — with a deck and roof terrace formed to create further outdoor space. The interior is characterised by light finishes using a palette of soft white painted walls, whitewashed Ash and grey tiles to tie the spaces together.

Coast House — West Wales

Kitchen Space

Hallway — Kitchen Detail

Dining Space

Living Space

Kitchen Cladding Detail — Kitchen Interior

Architecture & Design Studio

LHS-Logo-Linear-Black

Related Work

Project-Coast-L1 Project-Coast-P2 Project-Coast-P1 Project-Coast-P6 Project-Coast-P3 Project-Coast-P4 Project-Coast-P5 Project-Coast-L2 Project-Coast-L3

Terrace

Homepage-Cabin-866x574

Cabin