Icon-Black-Instagram-GIF Icon-Black-Work-GIF Website-Project-Top-Images-Barn

Approach View — Larch Cladding Detail

Located on the Pembrokeshire Peninsular, the Barn is set in a remote part of West Wales, an unspoilt coastal national park covering some 240 square miles. A clipped timber extension was introduced to sit in counterpoint to the heavier converted stone barns. The interior is conceived as one single flowing space which forms an open plan house over three levels and works as a flexible home studio space. The attention to craft, detail and natural light throughout gives the Barn a distinct Scandinavian character.

Barn — West Wales

View towards Kitchen

LHS-Barn2-630x900px LHS-Barn3-630x900px LHS-Barn4-1200x795px

Related Work

Kitchen, Dining & Studio Space

LHS-420x278px-Thumb-Kitchen-Joinery LHS-Barn7-630x900px DSC_8039-Animation LHS-Barn6-630x900px

Guest — Master Bedroom

LHS-Barn8-630x900px LHS-Barn9-1200x795px

Kitchen Joinery

LHS-Barn10-630x900px LHS-Barn11-630x900px

Guest Bedroom — Washroom

LHS-Barn12-630x900px LHS-Barn13-630x900px LHS-Barn14-630x900px LHS-Barn15-630x900px

Architecture & Design Studio

LHS-Logo-Linear-Black Homepage-Apartment-866x574-2

Apartment

Kitchen Joinery