Icon-Black-Instagram-GIF Icon-Black-Work-GIF Homepage-Cabin-866x574

Hallway — Living Space

Located in the centre of the World Heritage City of Bath, this apartment forms part of a 200 year old Georgian townhouse in need of an interior update. The design called for a sensitive approach with the careful introduction of a minimal modern kitchen and bathroom to sit in complementary contrast to the original retained features — with the material palette and furniture carefully selected to enhance natural daylight  throughout the spaces.

Townhouse Apartment — Bath

Living Space

Kitchen Space

Kitchen Joinery

Bedroom

LHS-Apartment2-1744x1155px

Architecture & Design Studio

LHS-Logo-Linear-Black LHS-Apartment11-840x1200px

Cabin

LHS-420x278px-Thumb-Barn-300dpi-4

Barn

Related Work

Website-Project-Top-Images-Apartment Project-Apartment-P1 Project-Apartment-L3 Project-Apartment-P2 Project-Apartment-L2 Project-Apartment-L1 Project-Apartment-P3 Project-Apartment-P4